forum contact
Cursussen en opleidingen
 
Algemeen
6-8 jaar: Kinderspel?!
9-12 jaar: Musicalkids
13-15 jaar: Musical vooropleiding
13-30 jaar: Musicalopleiding
13-30 jaar: Dramastudio
Locaties
Inschrijven
Betalingssysteem
Overzicht docenten
Workshops
 
Algemeen
Workshop 'Naaikaffee'
Zomermusicalstage
 
2018
Activiteiten
 
Voorjaarsbrunch
 

Cursussen en opleidingen

Cursussen en opleidingen zijn langlopende vormingen waarbij de nadruk ligt op het doorgroeien. Zo kunnen cursisten en studenten zich jaar na jaar blijven ontwikkelen, zelfs in dezelfde cursus of opleiding, en uiteindelijk eventueel overstappen naar het professionele werkveld. Elke schooljaar worden de cursussen en opleidingen beëindigd met een toonmoment, dat een deel uitmaakt van het gevolgde traject.

Al sinds 2001 organiseert JTO workshops en opleidingen voor jonge beginnende acteurs en actrices. Ondertussen zijn de opleidingen uitgegroeid tot een in het Waasland (maar ook daarbuiten) bekende en vooral degelijke opleidingen op behoorlijk hoog niveau!

Vanaf 2009-2010 pakten we het nog professioneler aan: er worden vanaf nu ook coördinators aangesteld om de visie en de verticale lijn in de opleiding te bewaken en te bevorderen.
Ook werd de samenwerking met docenten uit hogescholen, zoals Hogeschool Zuyd Maastricht en Fontys Conservatorium Tilburg, intenser dan ooit tevoren. Een bewijs dat JTO kiest voor een duidelijke visie met een professioneel karakter!

Uniek sinds 2010-2011 is dat we ook een musicalopleiding voor volwassenen kunnen aanbieden. Deze intensieve opleiding is er op gericht om mensen te helpen doorgroeien naar een conservatorium of zelfs rechtstreeks naar het werkveld. En dit door middel van een combinatie van een compact aantal lesuren, individuele begeleiding en zelfstudie. Uniek in België...

En vanaf seizoen 2012-2013 deden we er nog een schepje bovenop. Naast de musicalopleiding voor volwassenen hebben we ook een dramaopleiding voor volwassenen. Dit is een korte opleiding speciaal voor zij die zich niet een heel schooljaar beschikbaar kunnen maken.

Voor elk wat wils dus!


Momenteel kan er niet meer ingeschreven worden voor dit schooljaar.
Inschrijvingen starten opnieuw rond augustus/september.


Vraag vrijblijvend een infobrochure aan via ,
of download de digitale versie van onze infobrochure.

Aarzel niet om ons te indien je nog verdere vragen hebt.