Ook corona zal jto niet tegenhouden

Begin dit schooljaar speelden de JTO-voorstellingen ‘Kleine Draak’ en ‘Lotje Vertelt’ in culturele centra en in bibliotheken. Onze opleidingen waren weer met goeie moed gestart. Een aantal jongeren hadden zich voor De Broedplaats ingeschreven en zouden hun artistieke ei uitbroeden, dat getoond zou worden tijdens Het Theaterdiner.
Helaas werden onze plannen volledig gedwarsboomd door COVID-19. Op de planken staan heeft er welgeteld 3 weken ingezeten, en Het Theaterdiner is uitgesteld naar een verre toekomst. De opleidingen kunnen we gelukkig nog steeds laten doorgaan, mits een steeds wisselende set maatregelen.
Maar … we geven niet op, én zijn we hoopvol naar de toekomst toe!
De theaterkriebel zit nog steeds in ons lijf, meer dan ooit zelfs. Volgend jaar komt er een nieuwe productie aan in onze eigen theaterzaal met enkel jongeren voor groot en klein vanaf 10 jaar. En voor onze jongste kinderen vliegt ‘Lotje Vertelt’ volgend jaar naar de Wase bibliotheken. Wie weet zelfs naar jouw school! ‘Kleine Draak’ mag al een paar keer brullen in enkele CC’s.
Goesting om te spelen hebben we! Heel veel goesting zelfs. Komen jullie kijken?