De toonmomenten… door weer en wind!

Woensdag 26 mei werden ons laatste toonmomenten losgelaten op het publiek. Twee weken lang doorstonden zowel publiek als spelers de soms zeer natte en winderige weersomstandigheden in ons pop-up-openluchttheater! Dat leverde regelmatig hallucinante beelden op. Gelukkig mochten we steeds rekenen op een begripvol en medewerkend publiek, dat ook af en toe onderdak moest gaan zoeken in hun auto of ondere onze schuiltentjes. Daarbij werd steeds heel netjes rekening gehouden met de geldende coronamaatregelen. Een pluim voor de organisatie!

Iets eerder deze maand gingen de toonmomenten in Waregem al door. Daar konden we gelukkig genieten van een zonnig decor. In Sint-Niklaas was het spelen tussen de buien door. En als de regen al eens wegbleef voor lange tijd, zorgde de wind voor het nodige geluidsdecor. Een hele uitdaging voor dramastudio 3 om daar steeds bovenuit te komen. Maar zelfs dat hield de spelers niet tegen om het publiek te bereiken. Tijdens het musicalweekend werden we echt wel volledig uitgeregend, zodanig dat musicalgroep 1 hun toonmoment moest onderbreken en uiteindelijk moest uitstellen naar de daaropvolgende woensdag. Musicalgroep 2 heeft ook een dagje moeten wachten, waardoor de planning van zondag ook werd herzien. De kinderen van Kinderspel en Musicalgroep 1 speelden uiteindelijk op een droge scène.

Het was een hele klus, met heel veel spannende momenten. Maar achteraf kunnen we alleen maar trots zijn op wat onze jongeren presteerden! Al hopen we wel dat we volgend jaar terug in onze eigen vertrouwde theaterzaal mogen spelen.

De toonmomenten thuis bekijken? Dat kan! Bestel via dit formulier je favoriete toonmomenten en geniet thuis eindeloos van al dat moois.