Het JTO-familiekoor!

Wat begon als een wild idee, groeide voor een eerste keer uit tot een ontzettend fijn meerstemmig familiesamenzijn. Met 70 waren ze op de eerste proefles, eind juni, veilig op afstand van elkaar en toch vakkundig samengebracht door onze koorleider, Myrthe. Kinderen, jongeren, ouders, grootouders, mannen en vrouwen, het werd een bonte bende met een grote glimlach op het gezicht. Ze zongen verschillende dingen, want we willen ons niet beperken in ons repertoire. Heb je ook zin om zo’n proefmoment mee te maken? Schrijf je in, want op zondag 18 juli om 10:30 komt ‘Proefdag 2’ eraan. En vergeet vooral niet ook je familieleden in te schrijven en mee te nemen!

Ben je niet vrij en voel je aan de kriebels in je buik dat dit koor sowieso iets voor jou is, dan kan je je ook al meteen definitief inschrijven via het inschrijvingsformulier.

Samenvatting:

Op zondag 18 juli om 10:30 is het de tweede proefles van ons JTO-familiekoor!

Schrijf je in via dit formulier.