JTO 2.0: ook het gebouw vernieuwt… fase 1

Plannen! JTO heeft heel wat plannen. We willen vernieuwen. En … de eerste fase is gestart.
Die toiletten, die hadden hun beste tijd toch wel gehad. We voelden ons er echt niet meer op ons gemak. 😉
Onze projectleider, Bart De Bock (papa van Juliette uit Kinderspel), zorgde voor een plan en een eerste opzet en enkele helpende handen braken de boel af! Letterlijk dan toch, want wat hebben ze al fantastisch werk verzet! Sem, Rohan, Stijn, Stefan, Charles-Louis, Pallieter, Ena en Xem offerden hun zaterdag op en gingen met de sloophamer, kruiwagens en bergen vol goesting aan de slag in het sanitaire gedeelte. Tonia en Tanja zorgden ondertussen voor opruimwerk en catering. Ook het terras dat binnen ligt werd van buiten aangepakt. (Binnenkort snappen jullie wel waarom deze gekke zin hier staat!)
En heb je onze bar al gezien? Ook die heeft al een metamorfose ondergaan o.l.v. Saskia (mama van Juliette en vrouw van Bart). Ze zijn gewéldig, die JTO-vrijwilligers, niet?!
Zin om even mee te volgen? Bekijk de volgende foto’s.
Komende woensdag beginnen we aan onze nieuwe tribune! Jaja, je leest het goed: de grote zaal in JTO heeft binnenkort een eigen, hydraulische tribune! Begint het te kriebelen om zelf mee te bouwen in een volgende fase één van de komende dagen? Meld je aan bij medewerkers@jto.be. Verschillende soorten helpende handen hebben we nodig.
Het wordt zo leuk!