Armandus, de zoveelste

Ooit, nog niet zo heel lang geleden, was het de traditie om jaarlijks een nieuw stuk op de planken te brengen.  Omdat we met JTO onze theaterschool heel veel aandacht gegeven hebben en ook onze toervoorstellingen moesten verzorgen, schoot er niet veel tijd meer over om onze eigen jongeren een speelkans te geven.

En dat hebben we toch gemist!  En onze jongeren natuurlijk ook!

We hebben daarom met het hele JTO-team beslist dat we élke krokusvakantie een mooie theaterproductie willen opvoeren in onze vernieuwde theaterzaal.  Armandus, de zoveelste, een stuk van Dimitri Leu, bijt de spits af!

 

Het Armandusteam wordt geleid door Hannes Vandersteene (regie), Braam Verreth (regie-assistentie) en Juleke Cole (productieleiding).  Zij hebben ondertussen een cast bij elkaar gesprokkeld om ‘U’ tegen te zeggen.  Ook het decor- en kostuumteam zijn knallers van formaat!

 

De repetities zijn bezig, de jongeren staan te trappelen en hopen dat het snel 4 maart 2022 zal zijn!  We stellen iedereen de komende weken aan jullie voor. 

 
En nu is het aan jullie, lief publiek!  Wat zouden we zijn zonder jullie!  Dus… boek jullie kaartjes of geef ze als cadeautje onder de kerstboom, op een Nieuwjaarsfeestje.  Het wordt een beleving om nooit meer te vergeten!  Beloofd!