Theaterseizoen 2022-2023

Je kan inschrijven voor het komende theaterseizoen 2022-2023!

We zijn bijna oktober! Joepie, dan starten de theater- en musicallessen in JTO! Wie dit schooljaar les wil komen volgen bij JTO, schrijft zich best zo snel mogelijk in.  Sommige cursussen en opleidingen zitten al behoorlijk vol.  Ga er niet vanuit dat je als oudleerling(e) sowieso terug ingeschreven bent.  Je dient je elk jaar opnieuw officieel in te schrijven.  We ontvangen je natuurlijk met open armen.  Ook nieuwe gezichten heten we van harte welkom!

Hoe weet je of een cursus volzet is?  

Dat komt op het inschrijvingsformulier te staan.  Staat er geen vermelding, dan is er nog plaats.  Na je inschrijving krijg je binnen een korte tijd een bevestigingsmailtje van Tonia. 

Een echte proefles organiseren we in juni. Al is de eerste les in oktober ook een soort ‘probeerles’.  Voel je dat de cursus of opleiding niet helemaal jouw ding is, dan kan je nog gratis annuleren na die eerste les. 

Let op: je moet wel ingeschreven zijn.  In onze lessen werken we met een maximum aantal leerlingen.  Wie niet ingeschreven is, kunnen we helaas niet toelaten. 

Wanneer moet je iets betalen?

Pas na de eerste les in oktober hoef je pas te bevestigen dat je les wil blijven volgen voor een gans schooljaar.  Na die bevestiging krijg je een factuur opgestuurd.  Wie zich engageert, kiest ervoor om de betalingsvoorwaarden goed te keuren, en het totaalbedrag volledig of in termijnen te betalen.

NIEUW NIEUW NIEUW!

Iedereen die 18+ is en zin heeft om een speciaal kort drama-traject te volgen, kan zich inschrijven in de nieuwe drama+cursus op dinsdagavond.  Er is geen leeftijdsbeperking zoals bij de andere cursussen. Dus alle ouders, nonkels, tantes en zelfs grootouders zijn welkom!  Ervaring is niet belangrijk, goesting des te meer.  Dit is alvast een ideale kans om die theaterdroom in vervulling te laten gaan.  Deze cursus gaat door als er voldoende inschrijvingen zijn. 

Ook de 18+’ers die al een gans traject musical achter de rug hebben en het nog steeds voelen kriebelen, zijn welkom in de speciale Musical+ – groep.  Deze groep heeft wél een leeftijdsbeperking en voorwaarden.  Je schrijft je gewoon in in de musicalopleiding.  Het docententeam plaatst je in deze groep.  Tijdens de oriëntatieweken zien we dan of dit werkt voor jou.

In het familiekoor is er ook nog plaats voor ganse families of dat ene familielid dat super graag zingt. Ervaring is hier ook niet nodig, al wordt er wel rekening gehouden met verschillende niveaus binnen de verdeling van de ‘stemmen’.  Het koor start ook begin oktober.  Je kan altijd even komen meezingen.  Vaak zeggen mensen dat ze niet thuishoren in een koor omdat ze niet kunnen zingen. Maar onze koordirigente, Myrthe, zal je het tegendeel vlug bewijzen.  Zet die schroom dus maar opzij en maak van zondagochtend de fijnste ochtend van de week.  Welkom!