Een gevuld programma in onze eigen theaterzaal! (update)

Vanaf januari is er weer heel wat te doen in JTO. Wil je erbij zijn en zeker zijn dat je een ticket hebt om van al dat moois te kunnen genieten? Klik dan snel door naar ons ticketservice-systeem Rood Fluweel en scoor daar al je tickets die je wil! 

Op het programma staan allemaal mensen die, wegens ons 30-jarig jubileum, allemaal een link hebben met JTO: 

Donderdag 25/1: HOE VIND JE ZELF DAT HET GAAT? (Nieuwe datum volgt) Oud-JTO-leerling en cabaretier Martijn Broeckaert stelt zijn nieuwe show voor! 

16 tem 18/2: OVERAL EN ERGENS – Nieuwe jongerenproductie van JTO! 

16/3: PETTICOAT – 6 uiterst muzikale klasse-dames (sommige oud-leerlingen van JTO) brengen een verrassend straffe en muzikale show. Een streling voor oog, maar vooral voor oor! 

3 tem 5/4: KLEINE DRAAK – De 2e betoverende succesmusical, van de makers van LOTJE-de musical, eindelijk in onze eigen zaal te zien! 

18/4: OGAY – Een beklijvende voorstelling over de zoektocht naar je eigen seksuele voorkeur, door Theater O’Kontreir. Met JTO’ers Braam Verreth en Brent Pannier! 

24/5: Kleinkunstconcert – Stefan Van Guyse stelt, na lang twijfelen, voor het eerst zijn eigen soloconcert voor aan het publiek. Muziek van topartiesten als Stef Bos, Elton John, maar dus ook Stefans eigen nooit eerder uitgebrachte songs.