Brent Pannier

Brent Pannier studeerde af aan de opleiding Musicaltheater van de Fontys Hogeschool voor de Kunsten te Tilburg. Daar kreeg hij zangles van Harry Ruijl.

Als kind speelde Brent reeds in verschillende musicals zoals ‘Doornroosje’ (Studio 100) en ‘Peter Pan’ (Music Hall). Met ‘As You Like It’ (Creato & Luccreatief) maakte en speelde hij met enkele vrienden 2 eigen voorstellingen. Brent was na zijn opleiding te zien in ‘The Sound of Music’ (Stage Entertainment), ‘De Muze van Rubens’ (Judas Theaterproducties) (waarvoor hij een Musicalworld-nominatie kreeg voor ‘Beste mannelijke bijrol’), ‘Viva Minerva’ en ‘De Sinksenfoor’ (Het Achterland), ‘De Gelaarsde Kat’ (Efteling Theater), ‘Roodkapje’ (Music Hall), ‘Zoo of Life’ (Luc Stevens Producties), ‘Macbeth’ (Vlaams Fruit & Ludvig), ‘Kiss of the Spiderwoman’ (InTeam), ‘Prinses en de Toverspiegel’ (Music Hall), ‘Paprika’ (EWT) en ‘Madagascar’ (Music Hall). 

Brent was te zien in diverse commercials en toert met de educatieve voorstelling ‘OUT’ (Vlaams Fruit). 

Naast spelen geeft hij ook les bij Jeugdtheater Ondersteboven, en werkt hij als stemacteur (o.a. Barry in de Disney Channel-serie ‘Best friends Whenever’, Jasper in Nickelodeon-serie ‘Butterbean’s Café’, Zwam in ‘Lilybuds’, Bo in ‘Kody Kapow’, Shachar in ‘Spelkeepers’ en Lars in de Ketnetserie ‘Lars is te laat’).