Taja Boudry

Als kind heeft Taja op veel gebieden kunnen proeven van acteren, zingen en dansen. In 2008 leerde ze JTO kennen via de familiemusical Alleen op de Wereld. Sindsdien laat ze JTO niet meer los. Eerst was ze lid, dan vrijwilliger, nu bestuurder en docent.

Ze speelde mee in tal van amateur-producties en volgde acteerles in de Academie voor Muziek en Woord in Lokeren. Daarna begonnen haar eerste stapjes als regisseur. Ze volgde les bij Wisper, op de Academie en nu op dit moment studeert ze docent theater & regisseur

Al sinds ze klein is, is Taja gek op theater in al zijn vormen. Dansen, zingen, toneelspelen, muziek… de magie van het theater neemt haar elke keer opnieuw mee en geeft haar nieuwe energie. In 2008 leerde Taja JTO kennen via de familiemusical Alleen op de Wereld en sindsdien laat ze als acteur, vrijwilliger en bestuurder JTO niet meer los.

“Dat wil ik ook kunnen!” dacht Taja en stapje voor stapje volgde ze cursussen om te leren regisseren. Om mensen te leren betoveren met theater. Bij Wisper, aan de Academie in Lokeren, bij Opendoek.  Ze regisseerde al een aantal stukken bij andere verenigingen en ondertussen studeert Taja officieel voor Regisseur en Docent Theater aan de Toneelacademie in Maastricht.

Sinds 2021 geeft Taja nu ook dramales op JTO.