Dramakids

Ben je tussen 10 en 12 jaar oud en heb je altijd al eens ‘acteur’ of ‘actrice’ willen zijn? Dan is dit iets voor jou! Dramakids is telkens 2 uur les vol bruisend spelplezier, waarin je kan proeven van theater.

Wat leer je dan zoal? Het spelen van grote en kleine gevoelens, korte tekstscènes, hoe je een personage wordt, …

Deze cursus bestaat uit 2 trajecten van een half schooljaar. Ofwel volg je alleen het eerste traject, ofwel volg je ze allebei. (Voor het tweede traject dien je dus het eerste gevolgd te hebben.)
In de eerste jaarhelft krijg je elke week losse lessen drama. Al zoekend, ondervindend, spelend leren we de basis van het theatervak.
Tijdens het vervolgtraject, in de tweede jaarhelft, werken we naar een toonmoment toe. Daarin kunnen alle kinderen tonen hoe ze letterlijk en figuurlijk zijn gegroeid in een echte theatervoorstelling.

Bij de start van het schooljaar zijn nieuwe leerlingen welkom voor een gratis proefles.
Daar kan je Dramakids eens uitproberen om te zien wat het met je doet. Heb je de smaak te pakken? Dan ben je voor de rest van het schooljaar meer dan welkom!

Bij een teveel aan inschrijvingen zal er tijdens de gratis proefles worden geselecteerd op basis van datum van inschrijving, motivatie en inzet.

Waar?

Sint-Niklaas
Locatie en routebeschrijving

Wanneer?

Vrijdag 18:15 – 20:15

Leeftijd?

10 tot en met 12 jaar

Prijs?

€ 324 per schooljaar