Dramastudio

Wil je van acteren meer dan alleen maar je hobby maken? Of wil je gewoon je hobby zo goed mogelijk uitoefenen? Waag dan je kans in onze opleiding drama. Speltechniek, tekstanalyse, fysiek spel, … Het komt allemaal aan bod, in lesblokken van telkens 2 uur.

Deze cursus bestaat uit 2 trajecten van een half schooljaar. Ofwel volg je alleen het eerste traject, ofwel volg je ze allebei. (Voor het tweede traject dien je dus het eerste gevolgd te hebben.)

In de eerste jaarhelft krijg je speltraining in de verschillende vakgebieden van drama via een doorschuifsysteem en van verschillende docenten die elk hun eigen accent leggen.

Tijdens het vervolgtraject in de tweede jaarhelft wordt er, met de speltraining uit traject 1 als bagage, gaandeweg en projectmatig aan scènes gewerkt. Van daaruit leer je dan weer hoe je tot een eigen theatervoorstelling kan komen.

Om te kunnen starten, dien je auditie te doen. Daarna zullen onze docenten je (op basis van je enthousiasme en leergierigheid) indelen in de groep waarin je de beste leerkansen krijgt. De groepsindeling is mede afhankelijk van het aantal inschrijvingen.

Waar?

Sint-Niklaas
Locatie en routebeschrijving

Wanneer?

Vrijdag 18:15 – 20:15 of 20:30 – 22:30

Leeftijd?

13 tot en met 30 jaar

Prijs?

€ 330 voor een schooljaar. De auditiekost is € 12.