forum contact

Gastenboek

Heb je een suggestie of wil je commentaar geven op een voorstelling?
Of wil je gewoon even hallo zeggen? Schrijf dan zeker iets in ons gastenboek.

PS: Als je specifieke vragen hebt, dan kun je best rechtstreeks een mailtje sturen.

Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

van: Lynn Moyaert
geplaatst op 22 november 2016, 18:08
Beste,
vandaag ben ik met mijn klasje gaan kijken naar de muscial Lotje in de Leest in Izgem. Wat een prachtige voorstelling! Wij zijn een klasje uit het buitengewoon onderwijs en de kinderen genoten enorm. Ze dansten en zongen mee... Proficiat! Schitterend gedaan!
van: carine
geplaatst op 2 mei 2015, 17:59
Dikke proficiat voor het neerzetten van DE GOLF. Ik heb beide films gezien en ook al toneel van dit verhaal en jullie deden dat super. Iedereen zal er zo wel over denken want het was gans het spel muisstil in de zaal.
van: Melissa Van Bastelaer
geplaatst op 3 november 2014, 21:35
Hoihoi, Vroeg me even af of het filmpje van het toonmoment (denk 2009 of 2008) nog ergens terug te vinden is? Er werd gedanst op pokerface, Janis zong, there's a fine fine line van avenue q, de jongsten op pocahontas,... zou het graag nog eens weerzien! Groetjes
van: Karin (mama van Nicky Van Broeck)
geplaatst op 16 augustus 2014, 09:07
hoi hoi, een dikke merci en vooral een dikke proficiat met wat jullie weeral verwezenlijkt hebben. Nicky straalt nog steeds vanaf het kamp, dagelijks passeren er stukjes dans, of liedjes, ..; wat wil zeggen dat ze genoten heeft, en dat is het doel dat we ze mee sturen, "genieten van iets waar ze voor leeft", .. ze heeft er een hele JTO familie bij, ... en daar treuren wij niet om, fijn te weten dat ze altijd wel bij iemand terecht kan als ze daar is. Ik kan zeggen dat JTO nu internationaal bekend is, ... wij brachten Duitse toeschouwers uit Stollberg mee, die mensen hebben vol verwondering het toonmoment gevolgd, ook al kennen ze de taal niet volledig, ... en ze zaten omver geblazen op hun stoel, dit zouden ze in Duitsland gaan vertellen, wat jullie op één week JTO kamp bereiken met deze kinderen van verschillende leeftijden, ... de sfeer alleen al had hen omver geblazen, ..... ik zou zeggen, JTO team, dikke merci en doe zo voort !!!
van: Gaelle
geplaatst op 14 augustus 2014, 16:06
Hallo JTO,
Ik volg geen JTO maar ik ging wel mee op kamp. Dit was mijn eerste kamp! Heel leuk.
Je voelt je nooit alleen.
Ik had heel rap vrienden en vriendinnen. Mijn 'familie' was voor mij een beetje mijn echte familie zo voelde het toch!!!
Groetjes Gaelle
van: Nachtegael Yinthe
geplaatst op 11 augustus 2014, 19:01
Ik ben voor de derde keer mee geweest op musicalstage en het wordt steeds beter en beter ! Zowel de docenten, de animators, de keukenploeg als de andere medewerkers waren TOPPIE !!! Ik kijk al uit naar 2015 om weer met jullie mee te gaan, samen met al mijn vrienden. Ik mis m'n JTO-vrienden en jullie NU al........ Tot volgend jaar !!!! Yinthe
van: Loes en Simone
geplaatst op 9 februari 2014, 15:05
Hallo wij spelen mee in de musical 'De Zevensprong' het is echt tof. daar noemen ze ons de maddamen van Eksaarde Lisa en Florien doen er ook aan mee
van: Petra Nelen
geplaatst op 1 januari 2014, 12:47
Wel Jasper, ik ken je niet persoonlijk, maar je vroeg om onze mening over 13, het was subliem!!! Mijn zoon Rohan zit zelf in zijn 3de jaar musicalkids, en was danig onder de indruk, en toch ook wel een beetje fier om deel van JTO te mogen uitmaken. Het was goed geacteerd, gezongen, gedanst, de muzikanten waren top, kortom, het was alles wat een musical hoort te zijn, proficiat voor deze prestatie!!
van: Jasper H.
geplaatst op 8 december 2013, 17:07
Heey Beste JTO-gastenboek-lezer,

Ik ben Jasper en ik doe met 14 andere gekke pubers mee aan de musical 13. Ik zou graag nog eens zeggen dat het echt fantastisch wordt om te spelen. Maar ik zou graag heel veel meningen willen horen van mensen om te weten of het ook fantastisch was om te zien.
Dus ga naar www.jto.be/13 en bestel je tickets.
Vergeet dus niet te laten weten wat je er van vond op dit gastenboek.

Groetjes
Jasper (en de rest van de 13 cast)
van: luna claus
geplaatst op 19 augustus 2013, 11:15
hey JTO
ik vond het echt een heel leuk kam en ga volgend jaar zeker terug mee xx luna

Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10