Lotjeworkshop zwijndrecht

Op zondag 11 december 2022 wordt het in Zwijndrecht heksig leuk! Lotje, het nieuwsgierige heksje is binnenkort jarig en daarom hebben een paar grote mensenvriendinnen zin om Lotje te verrassen!

Vind jij Lotje ook zo leuk? Dan wil je misschien wel iets knutselen voor haar?  Lotje is ook dol op zingen en dansen.  We leren die dag haar lievelingslied en –dansje! En we leren ook meer over de heksenwereld en hoe het is om een heks te zijn.   

Lotje zal er die dag niet zijn, want het is natuurlijk een grote verrassing, maar elk kind krijgt een gratis ticket* voor de verjaardagsmusical in de kerstvakantie! Dan kan je zelf aan Lotje vertellen hoe je mee hebt afgeteld naar haar verjaardag!

Wanneer?

Op zondag 11 december 2022 zijn er twee workshops gepland.  De eerste is van 10 uur tot 13 uur.  Een tweede workshop start om 14:00 uur en eindigt om 17:00 uur.  Je kiest of je langskomt in de voor- of namiddag.  Je wordt onderverdeeld in één van de drie leeftijdsgroepen.   

Voor wie

Deze workshops is voor heksenvriendjes uit de tweede of de derde kleuterklas, het eerste of het tweede leerjaar die wonen in de provincie Antwerpen.   

Waar?

Alle festiviteiten zullen plaatsvinden in het Sportcentrum Den Draver in de Fortlaan 10 in Zwijndrecht. 

Prijs?

Deze workshop van 3 uur kost € 20.  Daarvoor krijg je les in verschillende muzische domeinen én krijg je 1 gratis ticket ter waarde van € 15 voor de musical te Sint-Niklaas.   

Heb je nog iets nodig? 

Je mag die dag verkleed komen als een heks, maar dat hoeft niet. Kledij waar je je goed in voelt, is prima. Zorg voor gepast schoeisel. We zullen regelmatig pauzeren, dus een gezond tussendoortje en een drinkbusje met water mag niet ontbreken.   

* Ieder deelnemend kind (uit de provincie Antwerpen) krijgt een gratis ticket voor de musical te Sint-Niklaas op 29, 30 december of 4 januari. Dit kind moet in het gezelschap zijn van een betalende volwassene. Je kan dit ticket reserveren via het bestelformulier.