Musicalkids

Ben je tussen 10 en 12 jaar oud en heb je altijd al eens ‘acteur’ of ‘actrice’ willen zijn? Dan is dit iets voor jou! Musicalkids is telkens 2 uur les vol bruisend spelplezier, waarin je kan proeven van theater en musical.

Wat leer je dan zoal? Het spelen van grote en kleine gevoelens, de eerste zangtechnieken om op een gezonde manier te kunnen zingen, samenzang, dans of beweging op een lied, emotie leggen in een lied, …

Deze cursus bestaat uit 2 trajecten van een half schooljaar. Ofwel volg je alleen het eerste traject, ofwel volg je ze allebei. (Voor het tweede traject dien je dus het eerste gevolgd te hebben.)
In de eerste jaarhelft krijg je elke week 1 les zang en 1 les drama, en af en toe ook een les dans/beweging. Al zoekend, ondervindend en spelend leren we je de basis van het musicalvak.
Tijdens het vervolgtraject, in de tweede jaarhelft, werken we naar een toonmoment toe. Daarin komen alle disciplines aan bod en kunnen alle kinderen tonen hoe ze letterlijk en figuurlijk zijn gegroeid in een op maat gemaakte musical.

Bij de start van het schooljaar zijn nieuwe leerlingen welkom voor een gratis proefles.
Daar kan je Musicalkids eens uitproberen om te zien wat het met je doet. Heb je de smaak te pakken? Dan ben je voor de rest van het schooljaar meer dan welkom!

Tijdens de gratis proefles word je ingedeeld in een voor jou passende groep, en zal er bij een teveel aan inschrijvingen worden geselecteerd op basis van datum van inschrijving, motivatie en inzet.

Waar?

Sint-Niklaas
Locatie en routebeschrijving

Wanneer?

Dinsdag 18:00 – 20:00
Woensdag 15:00 – 17:00 en 18:00 – 20:00
Donderdag 18:00 – 20:00

Leeftijd?

10 tot en met 12 jaar

Prijs?

€ 324 per schooljaar

 

Wanneer?

Donderdag 17:30 – 19:30

 

Leeftijd?

10 tot en met 12 jaar

Prijs?

€ 300 per schooljaar