MUSICALOPLEIDING

Volgde je al Musicalkids, of ben je een tiener of twintiger gebeten door musical? Dan is dit iets voor jou!

De Musicalopleiding van JTO is een pittige opleiding die tot ver buiten het Waasland hoog staat aangeschreven. Je krijgt er les van vakbekwame docenten in alle vakgebieden van musical: drama, zang en dans. Alle disciplines komen aan bod zodat je op het einde van het schooljaar een heus musicalproject op poten zet.

Deze cursus bestaat uit 2 trajecten van een half schooljaar. Ofwel volg je alleen het eerste traject, ofwel volg je ze allebei. (Voor het tweede traject dien je dus het eerste gevolgd te hebben.)
In de eerste jaarhelft krijg je lessen in de verschillende disciplines via een doorschuifsysteem en van verschillende docenten die elk hun eigen vakgebied geven.
Tijdens het vervolgtraject in de tweede jaarhelft wordt er gewerkt met het oog op het toonmoment aan het einde van de lessenreeks. Met de lessen uit traject 1 als bagage worden scènes, zang en dans verwerkt en samengezet tot een echte musicalvoorstelling, al dan niet in samenwerking met andere groepen.

Om te kunnen starten, dien je auditie te doen. Op basis van die auditie zullen onze docenten je (op basis van niveau en leeftijd) indelen in de groep waarin je de beste leerkansen krijgt. De groepsindeling is mede afhankelijk van het aantal inschrijvingen.

Lestijden hangen af van de groep waarin je wordt ingedeeld.

Waar?

Sint-Niklaas
Locatie en routebeschrijving

Wanneer?

Zaterdag 09:30 – 14:20 (4 uur les, groepen 2, 3 en 4)

Leeftijd?

12 tot en met 30 jaar

Prijs?

€ 280 per traject of € 560 voor een schooljaar.
De auditiekost is € 12.

Waar?

Sint-Niklaas
Locatie en routebeschrijving

Wanneer?

Zaterdag 15:00 – 18:00 (3 uur les, groepen 1 en 5)

Leeftijd?

12 tot en met 30 jaar

Prijs?

€ 210 per traject of € 420 voor een schooljaar.
De auditiekost is € 12.