MUSICALOPLEIDING

Volgde je al Musicalkids, of ben je een tiener of twintiger gebeten door musical? Dan is dit iets voor jou!

De Musicalopleiding van JTO is een pittige opleiding die tot ver buiten het Waasland hoog staat aangeschreven. Je krijgt er les van vakbekwame docenten in alle vakgebieden van musical: drama, zang en dans. Alle disciplines komen aan bod zodat je op het einde van het schooljaar een heus musicalproject op poten zet.

Deze cursus bestaat uit 2 trajecten van een half schooljaar. Ofwel volg je alleen het eerste traject, ofwel volg je ze allebei. (Voor het tweede traject dien je dus het eerste gevolgd te hebben.)
In de eerste jaarhelft krijg je lessen in de verschillende disciplines via een doorschuifsysteem en van verschillende docenten die elk hun eigen vakgebied geven.
Tijdens het vervolgtraject in de tweede jaarhelft wordt er gewerkt met het oog op het toonmoment aan het einde van de lessenreeks. Met de lessen uit traject 1 als bagage worden scènes, zang en dans verwerkt en samengezet tot een echte musicalvoorstelling, al dan niet in samenwerking met andere groepen.

Om te kunnen starten, dien je auditie te doen. Op basis van die auditie zullen onze docenten je (op basis van niveau en leeftijd) indelen in de groep waarin je de beste leerkansen krijgt. De groepsindeling is mede afhankelijk van het aantal inschrijvingen.

Ben je 18 + en volgde je al een opleiding in JTO of bij een ander gezelschap? Dan hebben wij ook de opleiding Musical 18+. Je dient hiervoor wel geselecteerd worden.

Lestijden hangen af van de groep waarin je wordt ingedeeld.

Waar?

Sint-Niklaas
Locatie en routebeschrijving

Wanneer?

Zaterdag 09:30 – 14:20 (4 uur les, groep 1-2-3)

Leeftijd?

12 tot en met 30 jaar

Prijs?

€ 600 voor een schooljaar.

Waar?

Sint-Niklaas
Locatie en routebeschrijving

Wanneer?

Zaterdag 14:30- 17:30 (3 uur les, groep 4-5-6)

Leeftijd?

12 tot en met 30 jaar

Prijs?

€ 460 voor een schooljaar.
De auditiekost is € 20