Nieuws

Lotje komt terug!

Joepie! Lotje komt nog eens op bezoek! Ze kijkt er naar uit om jullie allemaal te zien in de krokusvakantie! Jij komt toch ook? 25 en 26 februari in ons JTO-gebouw!

Meer lezen »

Extra voorstelling Lotje

In de kerstvakantie komt Lotje naar het JTO-gebouw haar verjaardag vieren. En er is nu ook een extra voorstelling! Donderdag 5 januari om 15u. Kom jij ook?

Meer lezen »

Lief en leed in het leven van de giraf

Ken je Giraf, een meisje van 9 jaar? In de paasvakantie brengt ze een spreekbeurt over het lief en leed in het leven van de giraf. Deze grappige en ontroerende voorstelling is vanaf 14 april te zien in JTO.

Meer lezen »

Lotje De Musical

Lotje is ondertussen 30, al straalt ze in haar verjaardagsmusical nog even hard als toen ze 20 was. In de Kerstvakantie vliegt ze voor een allerlaatste keer naar de theaterzaal van JTO. Vanaf donderdag 29 december vliegen de deuren weer open voor deze betoverende kindermusical vanaf 3 jaar.

Meer lezen »

XMAS XL

Net als enkele jaren geleden, zullen de musicalkids, musicalopleiding en familiekoorleden weer kunnen deelnemen aan het grootse musicalconcert XMAS XL,

Meer lezen »

De opleidingen gaan van start!

Je kan inschrijven voor het komende theaterseizoen 2022-2023!

We zijn bijna oktober!
Joepie, dan starten de theater- en musicallessen in JTO!
Wie dit schooljaar les wil komen volgen bij JTO, schrijft zich best zo snel mogelijk in. Sommige cursussen en opleidingen zitten al behoorlijk vol. Ga er niet vanuit dat je als oudleerling(e) sowieso terug ingeschreven bent. Je dient je elk jaar opnieuw officieel in te schrijven. We ontvangen je natuurlijk met open armen. Ook nieuwe gezichten heten we van harte welkom!
Hier is alvast de inschrijvingslink:

Hoe weet je of een cursus volzet is?
Dat komt

Meer lezen »

Binnenstebuiten is terug

Ook in het schooljaar 2022 – 2023 keren we onszelf een beetje ‘Binnenstebuiten’ op maandagavond. Heerlijk samen zijn en yoga beoefenen in het gebouw van JTO onder de vakkundige leiding van Veerle Hollevoet.

Om 19.00 start het ‘Mantra Zingen’ en om 20.15 beginnen we aan de ‘Live Music Yin Yoga’-les. We hebben 5 bundels samengesteld rond een bepaald thema. Je kan een hele bundel volgen of aparte lessen. We bieden ook een speciaal proeflestarief aan aan nieuwe klanten.

Meer lezen »

Binnenstebuiten: 6 sessies

Binnenstebuiten, een laatste zesdelige reeks voor dit schooljaar

Even tot stilstand komen, een rustpauze nemen, wat innerlijk opruimwerk doen, ja, dat gebeurt er op maandagavond in de gebouwen van JTO. 

We kiezen ervoor om nog 6 sessies Binnenstebuiten te organiseren op maandagavond in april, mei en juni om even rond de elementen te werken.

Veerle (Hollevoet) neemt ons

Meer lezen »

Zomerstages

Kijken jullie ook zo uit naar de zomer? Wij wel! Want dan organiseren we weer onze jaarlijkse musicalstages. We zijn te vinden in Lier, Sint-Niklaas, Waregem en natuurlijk ook op ons musicalkamp met overnachting in het vertrouwde Westouter. Inschrijven doe je best zo snel mogelijk, als je zeker wil zijn van een plaatsje.

Onze VIF-leden konden reeds eerder inschrijven, als dank voor hun steun met de VIF-lidkaart. Ook onze jongeren uit de opleidingen kregen reeds een dagje vroeger de kans. Maar vanaf nu staan de inschrijvingen open voor het grote publiek. Elke stage sluit af met een spetterend toonmoment. Op musicalkamp

Meer lezen »