Nieuws

Zomerstages 2023

Wil jij een zomer vol dansen, zingen en acteren? Ga dan mee op een van onze kampen! Er is voor ieder wat wils, voor elke leeftijd!

Meer lezen »

Ontmoetingsplek 2023

Kom dat zien! Zin om op reis te gaan met een goochelaar? Of wil je eens een hele avond lachen tijdens een comedyshow? Kom dan naar ons JTO-gebouw! Kinderfeest met Gekke JorreGekke Jorre de goochelaar geeft een feestje in JTO! Komen jullie meefeesten?4 juni om 15u! (bar open om 14) Comedy met Piet De PraitereZin om eens goed te lachen? Piet De Praitere brengt zijn comedyshow in JTO!15 juni om 20u! (bar open om 19u)Voor deze voorstelling moet je tickets bestellen. Tickets

Meer lezen »

Zomerstages

De inschrijvingen voor de zomerstages zijn volop bezig. Over een paar dagen worden de inschrijvingen openbaar gezet. Dus iedereen van de opleiding die zeker wil zijn van een plaatsje: schrijf je vandaag nog in!

Meer lezen »

Algemene vergadering

Wil je meer weten over en meer betekenen voor JTO met een minimale inspanning? Ben je graag op hoogte van wat er achter de schermen gebeurt, ook op zakelijk vlak? Dan is deelnemen aan de Algemene Vergadering misschien iets! Jullie zijn in ieder geval van harte uitgenodigd op de eerstvolgende vergadering op woensdag 22 maart om 20:00 uur in JTO. Hieronder alvast de agenda van die vergadering. Interesse?
De voorwaarde is enkel dat je JTO een warm hart toedraagt, maximum 2 keer per jaar vergadert, en wil bijdragen aan een goede werking van JTO.
Stuur alvast een mailtje naar info@jto.be

Meer lezen »

Lotje komt terug!

Joepie! Lotje komt nog eens op bezoek! Ze kijkt er naar uit om jullie allemaal te zien in de krokusvakantie! Jij komt toch ook? 25 en 26 februari in ons JTO-gebouw!

Meer lezen »

Extra voorstelling Lotje

In de kerstvakantie komt Lotje naar het JTO-gebouw haar verjaardag vieren. En er is nu ook een extra voorstelling! Donderdag 5 januari om 15u. Kom jij ook?

Meer lezen »