Nieuws

Het JTO-familiekoor proefdag 2

Het JTO-familiekoor! Wat begon als een wild idee, groeide voor een eerste keer uit tot een ontzettend fijn meerstemmig familiesamenzijn. Met 70 waren ze op de eerste proefles, eind juni, veilig op afstand van elkaar en toch vakkundig samengebracht door onze koorleider, Myrthe. Kinderen, jongeren, ouders, grootouders, mannen en vrouwen, het werd een bonte bende met een grote glimlach op het gezicht. Ze zongen verschillende dingen, want we willen ons niet beperken in ons repertoire. Heb je ook zin om zo’n proefmoment mee te maken? Schrijf je in, want op zondag 18 juli om 10:30 komt ‘Proefdag 2’ eraan. En

Meer lezen »

Plaatsen musicalkamp

Beste vrienden van JTO,

De zomervakantie is gestart en zo ook onze musicalstages. Op elk van die stages is nog plaats. Ook voor ons MUSICALKAMP (met overnachting) dat doorgaat van 31 juli tem 7 augustus!

Meer lezen »

Inschrijven voor volgend schooljaar kan weer!

Begint het nu al te kriebelen om volgend jaar terug te starten aan je opleiding? Of ben je nieuw en wil je graag kennismaken met onze theaterschool? Dat kan!

Kinderen -12 kunnen in juni reeds kennismaken met JTO op onze vriendjesdagen/proeflessen. Daarvoor volstaat het om dit formulier in te vullen. Later krijg je daarvoor een definitieve uitnodiging. Geen proefles nodig? En wil je al zeker zijn van een plekje in de opleiding? Schrijf je dan nu maar in! Dat kan via de link.

Meer lezen »

De toonmomenten… door weer en wind!

Woensdag 26 mei werden ons laatste toonmomenten losgelaten op het publiek. Twee weken lang doorstonden zowel publiek als spelers de soms zeer natte en winderige weersomstandigheden in ons pop-up-openluchttheater! Dat leverde regelmatig hallucinante beelden op. Gelukkig mochten we steeds rekenen op een begripvol en medewerkend publiek, dat ook af en toe onderdak moest gaan zoeken in hun auto of ondere onze schuiltentjes. Daarbij werd steeds heel netjes rekening gehouden met de geldende coronamaatregelen. Een pluim voor de organisatie!

Meer lezen »

Welkom op de nieuwe website van JTO!

Hallo, jij daar!

Welkom op de nieuwe website van Jeugdtheater Ondersteboven, kortweg JTO.
Het afgelopen ‘corona-jaar’ heeft ons de kans gegeven om achter de schermen hard te timmeren aan de structuur en werking van JTO.
Eén van de zaken die we gerealiseerd hebben is deze nieuwe website. Met een heel team van mensen hebben we hieraan gesleuteld, geschreven, … En nu zijn we best fier op het resultaat!
Ga je gang – surf er even doorheen om ons te leren kennen, of ga op zoek naar een opleiding op jouw maat.

Vind je niet meteen wat je zoekt? Aarzel niet om ons

Meer lezen »

Ook corona zal JTO niet tegenhouden​

Begin dit schooljaar speelden de JTO-voorstellingen ‘Kleine Draak’ en ‘Lotje Vertelt’ in culturele centra en in bibliotheken. Onze opleidingen waren weer met goeie moed gestart. Een aantal jongeren hadden zich voor De Broedplaats ingeschreven en zouden hun artistieke ei uitbroeden, dat getoond zou worden tijdens Het Theaterdiner.
Helaas werden onze plannen volledig gedwarsboomd door COVID-19. Op de planken staan heeft er welgeteld 3 weken ingezeten, en Het Theaterdiner is uitgesteld naar een verre toekomst. De opleidingen kunnen we gelukkig nog steeds laten doorgaan, mits een steeds wisselende set maatregelen.
Maar … we geven niet op, én zijn we hoopvol naar

Meer lezen »

Geef ons hoop

Jeugdtheater Ondersteboven en De Ambrassade vroegen het jeugdwerk om hun stem te laten horen. Het resultaat: ‘Geef Ons Hoop’. Een lied van hoop, met de vraag om jongeren voor één keer bovenaan te zetten en om heel het jeugdwerk een stevige hart onder de riem te steken. Meer dan 150 jongeren en jeugdwerkers werkten mee aan het lied. Bekijk het prachtige resultaat hieronder en deel onze boodschap .
Je kan het lied ook kopen via iTunes en beluisteren via Spotify. Zo steun je niet enkel Jeugdtheater Ondersteboven, een deel van de opbrengst gaat ook naar Awel vzw.

Meer lezen »

Zomerstages 2021

Kijken jullie ook al uit naar de zomer? Wij plannen alvast deze zomerstages:
5 – 9 juli: musicalstage Lier
12 – 16 juli: musicalstage Sint-Niklaas
31 juli – 7 augustus: musicalkamp Overijse
23 – 27 augustus: musicalstage Waregem
Noteer deze data alvast in je agenda!
Meer info

Meer lezen »