Nieuws

Ook corona zal JTO niet tegenhouden​

Begin dit schooljaar speelden de JTO-voorstellingen ‘Kleine Draak’ en ‘Lotje Vertelt’ in culturele centra en in bibliotheken. Onze opleidingen waren weer met goeie moed gestart. Een aantal jongeren hadden zich voor De Broedplaats ingeschreven en zouden hun artistieke ei uitbroeden, dat getoond zou worden tijdens Het Theaterdiner.
Helaas werden onze plannen volledig gedwarsboomd door COVID-19. Op de planken staan heeft er welgeteld 3 weken ingezeten, en Het Theaterdiner is uitgesteld naar een verre toekomst. De opleidingen kunnen we gelukkig nog steeds laten doorgaan, mits een steeds wisselende set maatregelen.
Maar … we geven niet op, én zijn we hoopvol naar

Meer lezen »

Geef ons hoop

Jeugdtheater Ondersteboven en De Ambrassade vroegen het jeugdwerk om hun stem te laten horen. Het resultaat: ‘Geef Ons Hoop’. Een lied van hoop, met de vraag om jongeren voor één keer bovenaan te zetten en om heel het jeugdwerk een stevige hart onder de riem te steken. Meer dan 150 jongeren en jeugdwerkers werkten mee aan het lied. Bekijk het prachtige resultaat hieronder en deel onze boodschap .
Je kan het lied ook kopen via iTunes en beluisteren via Spotify. Zo steun je niet enkel Jeugdtheater Ondersteboven, een deel van de opbrengst gaat ook naar Awel vzw.

Meer lezen »

Zomerstages 2021

Kijken jullie ook al uit naar de zomer? Wij plannen alvast deze zomerstages:
5 – 9 juli: musicalstage Lier
12 – 16 juli: musicalstage Sint-Niklaas
31 juli – 7 augustus: musicalkamp Overijse
23 – 27 augustus: musicalstage Waregem
Noteer deze data alvast in je agenda!
Meer info

Meer lezen »