Wij zijn JTO

Jeugdtheater Ondersteboven is een theaterschool, productiehuis en ontmoetingsplek voor iedereen met een passie voor theater en/of musical.
Al sinds 1993 bieden we jaaropleidingen, workshops, coaching en vakantiestages aan die geleid worden door gediplomeerde docenten, en maken we ook regelmatig eigen producties.

Maar JTO is ook één grote familie. We werken namelijk niet alleen vóór, maar ook mét jongeren – niet enkel aan hun vaardigheden, maar ook aan hun persoonlijkheid. Met plezier merken we dat heel wat kinderen en jongeren die les volgden bij JTO opgemerkt worden tijdens audities. Niet alleen om wat ze kunnen, maar vooral om wie ze ZIJN. Een aantal van onze leerlingen vond ook zijn weg in het professionele circuit, als uitvoerder en/of als docent.

Met vallen en opstaan hebben we in 28 jaar al een fantastische weg afgelegd, met vele prachtige herinneringen en mensen om ons heen.

De theaterschool

Opleidingen van een jaar, een week of een dag, we doen het allemaal. Eén ding hebben ze gemeen: al onze docenten zijn gedreven freelancers en komen uit het professionele veld. Ze zijn gebeten door het vak, staan soms zelf al jaren op de planken of hebben zeer veel ervaring.
Ontdek ons ruime aanbod op de theaterschool!

HET productiehuis

JTO maakt verschillende soorten producties.

We hebben reizende voorstellingen waardoor je ons in verschillende Vlaamse CC’s kan ontmoeten. We werken hiervoor met professionele acteurs. Zo toerden we 5 jaar rond met de familiemusical ‘Lotje’, en sinds 2018 vind je ons op de planken met ‘Kleine Draak’.

Daarnaast maken we ook grotere familieproducties voor en door jongeren.

DSC09085

EEN Ontmoetingsplek

JTO is een plek waar iedereen zich thuis kan voelen. Dankzij de medewerking van heel wat vrijwilligers hebben we in de Driegaaienstraat 117 in Sint-Niklaas een mooie accommodatie en een warme thuis gevonden. Het is op die plek dat we mensen samenbrengen. Naast productiehuis en theaterschool is het ook een plek om een evenement te organiseren of om gezellig samen te zijn.

Docenten JTO 2020 - 2021

Lina Boudry
Vakgebied: drama, dans en zang
Opleidingen: De Spotjes, Kinderspel Waregem, Musicalkids Sint-Niklaas en Waregem, Musicalteens Waregem
Biografie
Stéphania Casneuf
Vakgebied: zang, drama
Opleidingen: Musicalopleiding, Musicalteens Waregem, Musicalkids Sint-Niklaas en Waregem
Biografie
Marjan De Gendt
Vakgebied: drama, zang, beweging
Opleidingen: Kinderspel
Biografie
Anneleen De Smedt
Vakgebied: drama
Opleidingen: Dramastudio, Dramakids, Musicalopleiding
Biografie
Jordy Putzeys
Vakgebied: dans
Opleidingen: Musicalopleiding
Biografie
Simon Vander Beken
Vakgebied: zang
Opleidingen: Musicalopleiding
Biografie
Stefan Van Guyse
Vakgebied: drama, zang
Opleidingen: Musicalopleiding, Musicalkids
Biografie
Evi Yanasakilla Soors Solis
Vakgebied: drama
Opleidingen: Dramastudio, Dramakids
Biografie
Janis Van Dorsselaer
Vakgebied: zang
Opleidingen: Sing Your Heart Out!
Biografie
Brent Pannier
Vakgebied: dans, drama
Opleidingen: Dramakids en Dramastudio
Biografie
Myrthe Van Steenlandt
Vakgebied: zang
Opleidingen: Familiekoor
Biografie
Taja Boudry
Vakgebied: drama
Opleidingen: Familiekoor
Biografie
Previous
Next

Coördinatie en management

Stefan Van Guyse
Algemeen directeur van JTO. Hij heeft de verantwoordelijkheid over de dagelijkse werking. Hij is de expert bij de opleidingen en heeft de artistieke leiding.
Tonia Van Bogaert
Deeltijds administratief bediende en voltijds vrijwilliger. Net als vele anderen als moeder blijven hangen als medewerker in JTO. Geen dans- of zangervaring, maar een fantastische kookmoeder op kamp. Expert in administratie, logistiek en support.
Previous
Next

Vrijwilligers

JTO zou natuurlijk nergens staan zonder onze vrijwilligers! Bedankt om ons steeds uit de nood te helpen! Goesting om ook eens te komen helpen? Stuur een mailtje naar vrijwilligers@jto.be!